Pentru orice comanda de pe site-ul www.adhouse.ro, aveti la dispozitie urmatoarele modalitati prin care puteti efectuati plata:

Plata numerar sau cu cardul (la sediul nostru)
In cazul in care preluati comanda de la sediul nostru, puteti achita contravaloarea acesteia in numerar sau cu cardul, la momentul ridicarii acesteia.

Plata ramburs (numerar)
Daca doriti sa efectuati plata ramburs, la livrare veti achita in lei valoarea integrala a comenzii, direct curierului care aduce produsul. In colet veti gasi si factura aferenta comenzii, in original.

Ordin de plata
Daca se doreste achitarea comenzii prin ordin de plata, aceasta se efectueaza in baza facturii fiscale, transmise prin e-mail. Livrarea sau ridicarea comenzii se vor face numai dupa achitarea valorii acesteia.
Dupa efectuarea platii, va rugam sa ne transmiteti o copie a ordinului de plata pe e-mail, la comenzi@adhouse.ro, pentru a putea finaliza comanda.

Plata la termen

Este disponibila pentru reselleri, agentii de publicitate, clientii cu rulaje mari, in conditiile incheierii contract de prestari servicii. Termenul este intre 15 si 30 zile, teremen ce se stabileste in urma semnarii contractului. Plata la termen este disponibila si pentru clientii fideli, cu contract de prestari servicii semnat.

Plata cu BO
Este disponibila numai pentru persoane juridice: reselleri, agentii de publicitate, clientii cu rulaje foarte mari, in conditiile incheierii unui contract de prestari servicii. Acest tip de plata trebuie specificat in momentul plasarii comenzii deoarece este necesara o verificare a societatii inainte de aprobare.