Informatii GDPR

1.1. EXTREM CENTER SRL., persoana juridica romana cu sediul in Tg-Jiu, str. Cerna, nr.8, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J18/214/2010, cod fiscal RO 26868134, conform Regulamentului (UE) 2016/679 si al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

1.2. EXTREM CENTER SRL colecteaza urmatoarele date cu caracter personal, pe paginile site-ului sau, numai cu acordul voluntar al Clientului: nume, prenume, adresa de resedinta, adresa de e-mail, numar de telefon.

1.3. Toate aceste date cu caracter personal sunt colectate cu buna-credinta, prin mijloace manuale sau automatizate, pentru a indeplini urmatoarele scopuri:

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta
 • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
 • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
 • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

1.4. Prin completarea datelor sale, fiecare Client isi exprima consimtamantul liber ca EXTREM CENTER SRL sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Regulamentului European 679/2016.

1.5. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti urmatoarele drepturi:

 1. De a accesa: puteti obtine informatii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si o copie a acestor date personale.
 2. De a corecta: in cazul in care considerati ca datele cu caracter personal sunt inexacte sau incomplete, puteti solicita modificarea corespunzatoare a acestor date personale.
 3. De a sterge: puteti solicita stergerea datelor cu caracter personal, in masura permisa de lege.
 4. De a restrictiona: puteti solicita restrictionarea procesarii datelor cu caracter personal.
 5. De a obiecta: puteti obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal din motive legate de situatia dumneavoastra particulara. Aveti dreptul absolut de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal in scopuri directe de marketing, care include si profilarea in legatura cu acest marketing direct.
 6. De a va retrage consimtamantul: in cazul in care v-ati dat acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, aveti dreptul sa va retrageti acordul in orice moment.
 7. Privind portabilitatea datelor: in cazul in care este aplicabil din punct de vedere legal, aveti dreptul sa    vi se returneze datele personale pe care ni le-ati furnizat sau, daca este fezabil din punct de vedere tehnic, sa fie transferate catre o terta parte.
 8. Daca doriti sa exercitati drepturile enumerate mai sus, va rugam sa trimiteti o scrisoare sau un e-mail la urmatoarea adresa office@adhouse.ro.  In conformitate cu regulamentul aplicabil, in cazul in care considerati ca s-a incalcat vreun drept,  aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere competenta: ANSPDCP – www.dataprotection.ro

1.6. Politica de confidentialitate EXTREM CENTER SRL se refera la datele furnizate de catre Client prin formularul de contact disponibil in sectiunea „Contact” a site-
ului, prin formularul de abonare la newsletter sau prin pagina de plasare comenzi.

EXTREM CENTER SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului.

1.7. Pastrarea datelor cu caracter personal. Datele cu caracter personal vor fi pastrate pe durata de timp necesara sau permisa pentru indeplinirea scopurilor indicate in aceasta Declaratie, cu respectarea prevederilor legislative aplicabile. Criteriile utilizate pentru stabilirea perioadei de pastrare a datelor cu caracter personal includ:

 • Durata relatiei de afaceri stabilita cu dumneavoastra si durata furnizarii Serviciilor noastre catre dumneavoastra.
 • Existenta unei obligatii legale aplicabile (de exemplu, anumite legi solicita pastrarea evidentelor aferente anumitor operatiuni pe o anumita perioada minima de timp); sau
 • Pastrarea datelor cu caracter personal este recomandabila avand in vedere o anumita situatie juridica (de exemplu, existenta unor litigii, existenta unor termene de prescriptie sau desfasurarea unor misiuni de control ale autoritatilor de reglementare).

1.8. EXTREM CENTER SRL se obliga ca datele colectate ale Utilizatorului/Clientului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului/Utilizatorului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

1.8.1. Exceptie de la prevederile art. de mai sus va face situatia in care transferul/ accesarea/ vizualizarea/ etc. este ceruta de catre organele abilitate ale statului in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii unui eveniment.

EXTREM CENTER SRL este inregistrat ca operator de date cu caracter personal,
Număr Registrul General: 2828