Strada Comana, nr. 50, Sector 1,
Bucuresti (Zona Basarab-Victoriei)

Program
Luni - Vineri: 9:00 - 17:00
Sambata-Duminca - inchis

 Contact:

Comenzi
comenzi@adhouse.ro
Tel: 0765.955.191

Administrativ
Radu Podaru - radu@adhouse.ro - 0724.901.104
Simona Virtan - simona@adhouse.ro - 0725.894.090

Date facturare:

SC Extrem Center SRL
RO
26868134, J18/214/03.05.2010
Sediu Social: Str. Cerna, Nr 8, Tg Jiu, Gorj
Punct de lucru: Strada Comana, Nr. 50, Sector 1, Bucuresti
Cont: RO56INGB0000999903245717
Banca: ING BANK TITULESCU

Sediu Adhouse.ro
Noul sediu Adhouse.ro

Intrebari frecvente

Va rugam cititi intrebarile frecvente inainte de a ne trimite un mesaj.

Cat dureaza de la primirea ofertei si pana la primirea comenzii?

Fiecare comanda are particularitatile ei, si pentru a primi un timp exact de executie, trebuie sa primiti un mail de confirmare. Timpul de executie depinde foarte mult de primirea graficii finale de print. Se intampla frecvent sa fie nevoie de modificari ale graficii, iar din aceasta cauza, sa se decaleze timpul de productie.

Cat costa lucrarea mea?

Pentru a fi mai usor de calculat preturile comenzilor, va punem la dispozitie calculatorul de preturi al fiecarui produs. Daca aveti o lucrare cu particularitati ce nu se gasesc in lista de preturi, va rugam sa ne contactati.

Cum se face plata?

Pentru clienti noi, plata se face cash sau cu card-ul la livrare, sau in avans prin banca, cu confirmare de efectuare a platii, inainte de a fi ridicat produsul. Pentru clienti care au istoric, plata se poate face si la 30-45 de zile in functie de contractul care se negociaza si semneaza in prealabil.

Se pot livra produsele?

Produsele se pot livra prin curier, pretul transportului fiind suportat de client. Produsele se pot livra si in aceeasi zi, prin curier, dar trebuie specificat se la inceput, deoarece curierul preia comenzi pana la ora 13, iar comanda pentru curier trebuie facuta cu cel putin o ora inainte.

Ce garantie am la produse?

Produsele au garantia oferita de producator, la fel se aplica si la print, si la sisteme expozitionale. Va rugam sa specificati modul in care veti folosi produsele noastre, pentru a ne asigura ca va recomandam modalitatea de print potrivita.

Primesc factura pentru produsele comandate?

Toate comenzile noastre pleaca de la noi impreuna cu factura fiscala. Va rugam sa aveti datele de facturare pregatite in momentul in care trimiteti comanda.

Lasa-ne un mesaj