Cu o experienta de peste 8 ani in domeniul tiparului digital, AdHouse va ofera un sistem unic de ofertare instantanee, prin calcularea preturilor actualizate ale oricarui produs pe care il doriti, precum si trimiterea ofertei pe mail prin intermediul site-ului adhouse.ro.

Tiparul digital nu mai este de mult timp o provocare pentru noi, chiar daca suntem o echipa tanara cu pofta de treaba si planuri mari, facem productie de tipar digital din 2010 si am inceput sub numele de Copypoint (pentru cine ne-a cunoscut pana acum) si care am stabilit ca trebuie sa trecem la un alt nivel de comunicare si sa oferim o experienta noua pentru clientii nostri.
Cunoastem procesele de print de la cap la coada, incepand cu discutiile despre proiect, masuratori, cote si terminand cu feed-back-ul pozitiv cu care ne-am invata pana acum. Echipa noastra, echipamentele performante, precum si sistemele de management fac din noi partenerul ideal, fie ca sunteti un client aflat la inceput, fie ca sunteti o agentie de publicitate cu ani in spate.
Sistemul de ofertare automata este implementat pentru a usura partea in care dumneavoastra trimiteti cereri de print, si trebuie as asteptati preturi de la diversi furnizori. Acum va puteti alege produsele din lista, alegeti specificatiile si trimiteti oferta automat pe mail. In cazul in care nu va descurcati cu specificatiile, ne puteti contacta fara nicio problema la telefon 0765.955.191 sau comenzi@adhouse.ro.

sediu adhouse.rosediu adhouse.rosediu adhouse.ro