Daca ati ajuns pe site www.adhouse.ro va garantam ca ati facut alegerea potrivita.
Pentru inceput intrati in categoria de care sunteti interesat si alegeti produsul impreuna cu detaliile necesare. Daca aveti nevoie de un produs ce nu se regaseste in niciuna dintre categorii, va rugam sa ne contactati pe adresa de mail comenzi@adhouse.ro sau pentru orice alte informatii vanzari@adhouse.ro
Daca vrei sa fiti sigur ca a ajuns la noi comanda si va fi gata in termenul solicitat, puteti sa ne contactati si telefonic pentru confirmare, la 0765.955.191.

Odată ajuns pe pagina produsului se selecteaza caracteristicile puse la dispozitie(ex : dimeniune, cantitate, tip de finisare). Pretul pentru produse va fi afisat instant in partea de sus a paginii iar in cazul in care toate informatiile sunt corecte si nu mai exista modificari ulterioare acesta este si pretul final al comenzii. Exista posibilitatea de a exista costuri care nu se cunosc inca in momentul comenzii cum ar fii servicii de grafica, servicii de finisare suplimentare si pentru acest lucru exista campul de ‘’servicii extra’’care se va completa impreuna cu operatorul comenzii.
Produsul va fi adăugat la oferta după care veti putea continua navigarea pe site. Oferta va fi actualizata permanent si va aparea mereu in partea se sus dreapta a paginii. Acolo se poate:
– modifica cantitatea fiecarui produs comandat
– vizualiza costul produselor alese
– sterge un produs

În momentul în care ati adăugat toate produsele dorite puteti intra direct în oferta de pret din partea de sus dreapta a paginii si puteti finaliza comanda. Produsul este ţinut in cosul de cumpărături până când se închide sesiunea curentă.
Ajungând în pagina de oferta, pentru a putea finaliza comanda trebuie verificate din nou produsele alese si apoi se poate valida comanda.
În urmatoarele 5 minute vei primi un e-mail de confirmare a înregistrării comenzii dupa care un operator te va contacta pentru verificarea detaliata a comenzii si confirmarea acesteia. După ce comanda este gata pregatita primeşti un nou mail care te va informa intervalul orar, adresa de unde se ridica sau daca aceasta a plecat prin curier catre tine.

La Adhouse dorim sa oferim cele mai bune produse și servicii din domeniul producției publicitare.
Avem experienta si pasiunea cu care lucrăm si ne dau încrederea că vei fi nu doar mulțumit, ci chiar încântat de colaborarea cu noi.
Examinăm cu atenție fiecare proiect, ne asigurăm că sunt respectate întocmai specificațiile tehnice, optimizăm și verificăm fișierele de producție pentru a elimina orice eroare și livrăm lucrarea la termenul stabilit.

Dacă ai nevoie de consiliere (gratuit), te rugăm să ne trimiți solicitarea iar un reprezentant de-al nostru te va contacta în cel mai scurt timp posibil:
–  te vom contacta in maxim cateva ore după primirea solicitării pentru a-ți cere detalii asupra comenzii;
–  vom reface lucrarea fără costuri suplimentare pentru tine dacă vom constata erori apărute din vina noastră;
–  vom reface lucrarea la un preț redus pe care îl vom stabili împreună, dacă vom constata erori care sunt din ambele parti;