Cum alegi sistemul expozitional potrivit?

Folosind sisteme expozitionale, compania ta poate sa comunice si sa-si imbunatateasca engagement-ul cu potentialii clienti si parteneri de afaceri. Aceste materiale te ajuta sa-ti prezinti brandul intr-o maniera care este creativa si profesionista in acelasi timp.Sistemele expozitionale sunt de diferite tipuri, asa ca in acest articol iti dam cateva sfaturi dupa care sa te ghidezi pentru a le alege pe cele potrivite nevoilor tale.  

Usurinta cu care se asambleaza si se dezasambleaza

Daca este important sa asamblezi si sa dezasamblezi cu usurinta sistemul expozitional, ai mai multe variante pentru care poti opta. 

  • Dintre materialele care nu au nevoie de asamblare, respectiv dezasamblare mentionam afisele publicitare si placile PVC caserate.
  • Materialele care se monteaza si demonteaza in cateva minute sunt sistemele people stopper, cele pop-up spider clasice si textile, bannerele roll-up, cele de tip x-banner si steagurile. Pentru montarea si demontarea acestora nu ai nevoie de o echipe specializata.
  • Birourile de tip pop-up (pop-up desk) sunt cele care necesita cel mai mult timp pentru a fi asamblate si dezasamblate

Sursa foto: https://adhouse.ro/produs/pop-up-spider/

Vizibilitatea brandului

Toate sistemele expozitionale te ajuta sa cresti vizibilitatea brandului, insa daca vorbim despre o expozitie a companiilor din industria in care activezi, unele modele sunt mai potrivite decat altele.

Sistemele pop-up desk impreuna cu cele pop-up spider si bannerele de tip roll-up si x-banner sunt cele mai recomandate pentru o vizibilitate foarte buna a brandului. Ambele expun numele companiei, imaginea, sloganul si/sau logoul pe care iti doresti sa le promovezi, iar biroul are avantajul ca poate depozita diferite materialele promotionale de mici dimensiuni. Pe urmatorul loc in topul variantelor ce asigura vizibilitatea brandului se situeaza sistemele people stopper, placile PVC caserate si steagurile. 

Sursa foto: https://adhouse.ro/produs/pop-up-desk/

Utilizarea pe termen lung a materialelor

Daca planuiesti sa participi la mai multe expozitii, vei avea nevoie de materiale pe care le vei putea folosi de mai multe ori, fara a se deteriora. Asadar, trebuie sa te indrepti spre cele mai durabile optiuni, in special daca expozitiile urmeaza sa aiba loc in aer liber. 

Sistemele pop-up spider (in special cele textile), steagurile si birourile de tip pop-up desk sunt cea mai potrivita varianta. Apoi urmeaza x-bannerele, sistemele people stopper si roll-up bannerele.

Costul sistemului expozitional

Desigur, trebuie sa iei in calcul si bugetul pe care il ai la dispozitie pentru materialele folosite in cadrul expozitiilor. Din acest punct de vedere, cele mai accesibile la pret sisteme sunt bannerele roll-up, cele pop-up spider clasic, birourile de tip pop-up, steagurile si afisele publicitare. Apoi, in categoria cu un pret usor mai ridicat se regasesc x-bannerele, placile PVC caserate, sistemele de tip people stopper si cele pop-up spider din material textil.

Sursa foto: https://adhouse.ro/produs/roll-up-banner/

Alegerea sistemului expozitional trebuie facuta in functie de nevoile afacerii tale. Cu o experienta de peste opt ani in domeniul tiparului digital, echipa noastra te va ajuta cu drag sa optezi pentru variantele potrivite. Contacteaza-ne si vom gasi impreuna solutiile ce-ti vor ajuta business-ul sa creasca!